Nadat u de schermafbeelding heeft gemaakt met knipprogramma kunt u deze schermafbeelding ook bewerken. Er zijn een aantal functies om de schermafbeelding direct te bewerken. In sommige gevallen wilt u de schermafbeelding uitstellen met een paar secondes. Dit is bijvoorbeeld handig als nog een venster wilt openen voordat de schermafbeelding daadwerkelijk wordt genomen. Om dat te doen, kunt u gebruik maken van de Alt + Print Screen toetsencombinatie.

Dat wijst erop dat de veroorzaker van deze ellende waarschijnlijk al vóór 22 of 27 juli op je systeem zat. Ooit geïnstalleerd maar later weer gedeïnstalleerd, en of er verdachte taken in de taskmanager staan. Maar als ergens bij de experimenten een kans bestaat om de missende informatie te verkrijgen, kunnen we wijzer worden. Ik heb m’n grenzen, met wat ik op mijn semi-test systeem nog acceptabel vind.

Het hele proces voor het uploaden en delen komt naadloos met deze schermopname software. Het klopt dat er dan niets tevoorschijn komt, je geeft dan alleen aan dat de computer en mobiel verbinding mogen maken. Je moet ook wel een programma openen waarmee je de foto’s wilt inladen.

KB4093105, De Windows

Dat iets vandaag de dag beter kan, is geen reden te dwingen tot inruilen voor nieuw. Heel vreemd hoe ingesleten het is stuurprogramma’s downloaden dat de klant daarin geen vrije keuze hoeft te hebben. Heeft niet eens cruise control of airco standaard. Rijdt desondanks nog vrijwel net zo als toen hij 15 jaar geleden de showroom uit werd gereden, op ons hele wegennetwerk. Als je hart voor de zaak hebt wil je alles zo goed mogelijk laten functioneren met alleen maar wijzen schiet je niets op.

  • De interface werd opgefrist en is volgens Microsoft sneller, waarbij het ook makkelijker zoeken is naar apps.
  • Als de feature is geactiveerd dan wordt er wekelijks een e-mail verzonden waarin een overzicht is te zien van hetgeen de kinderen allemaal op de computer hebben uitgespookt.
  • In een bericht over het uitschakelen van Internet Explorer legde Microsoft uit hoe en wanneer mensen uit de browser worden gemigreerd.
  • Het opzetten van een schone W10 door MS is mislukt evenals het verwijderen van de laatste update, waarmee alles begon.

Het aanbod voor een gratis upgrade heeft geen specifieke einddatum voor in aanmerking komende systemen. Maar Microsoft behoudt zich het recht voor om uiteindelijk geen ondersteuning meer te bieden voor het gratis aanbod. Deze einddatum zal minimaal één jaar na beëindiging van de algemene beschikbaarheid zijn. Bovendien krijgt Windows 10 voorlopig geen functionele updates meer, groot óf klein. Er komt namelijk geen 22H1; de volgende verbouwing is 22H2 die dus over pakweg een jaar uitkomt. Geruchten hierover doken in mei al even op, maar zijn toen niet gevalideerd.

De Print Screen

Klik op Opslaan en dan op Opties voor opnieuw opstarten. Zet het schuifje onder “Meer meldingen weergeven” op Aan waardoor u beter gewaarschuwd zult worden. Klik op Gebruikstijden en stel in wanneer een automatische herstart ongewenst is. Ook kunt u nu in Edge e-books in het ePub formaat lezen.

Ik heb nu per mail en ook via voicemail mijn bestelling geannuleerd. Open nu een programma zoals Microsoft Word of Paint en zorg dat je een nieuw document opent. De Alt-toets zit links van je spatiebalk en PrintScreen zit in de buurt van je numerieke toetsenbord. Ben nu wel een eindje op weg met Photobucket om een screen te maken op mijn eigen manier , maar het blijkt toch niet te lukken. Er heeft zich nog niemand gemeld om uit leggen hoe ik een screen kan maken met Photobucket, want dat programma ken ik reeds een beetje. Overigens is het leeftijdverschil maar een paar jaar en ik behoor dus tot dezelfde generatie als Dre Broeders en ik ben ook pas op latere leeftijd begonnen met pc’s.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *